Магазин в комплекс „Света Елена“, Св.св. Константин и Елена, Варна

Listing ID: ALFA-24382
Plot Size: 653.67 m²
05/09/2013

Предоставяме на вашето внимание магазин за покупко-продажба, който е част от Комплекс Света Елена, в КК Св. Св. Константин и Елена, ул.”1, No 82. Помещението е разположено в жилищна част сектор “С” на етаж 1, с видима част към главен път Варна – КК Златни Пясъци. Към него има обособени съблекални и санитирани възли за персонал и складови помещения.

Магазинът е съставен от две нива, като всяко едно е неразделна част едно от друго. Двете нива са с обща площ от 653.67 кв.м., Към магазинът прилежат бар, съблекални и санитарни възли с обща квадратура оъ 35.78. В помещенията е изградена централна климатизационна и вентилационна система. Подаването на топла вода в санитарните възли също е централно. Отчитането на комуналните услуги се осъществява посредством индивидуални измервателни уреди, разположени в абонатни станции непосредствена близост до помещението.

Магазинът в комплекса е обявен за продажба или се отдава под наем. Цената за продажба на магазинът е 900 евро без ДДС на кв.м. Отдаването под наем е на цена от 5 евро на кв.м. без ДДС. Помещението притежава всички необходими документи и разрешителни за хранителен магазин или шоу рум.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Email this to someone
All rights reserved © 2020 - AlfaCity Europe